Google Мъжът, който сложи край на живота си, е преживял тежка лична

...
Google
Мъжът, който сложи край на живота си, е преживял тежка лична
Коментари Харесай

Съседи на самоубилия се Ангел: Лична драма е причината за трагедията! Беше тих и добър

Google Мъжът, който сложи завършек на живота си, е претърпял тежка персонална драма, научи Varna24.bg от съседи. Наскоро брачната половинка му се изнесла от фамилното жилище, споделиха хора, живеещи на ул. "Карамфил ", където предходната сряда се разиграла нещастието. 
Човекът се е казвал Ангел, на към 55 години и е полетял от терасата си на 8 етаж. Паднал е върху автомобил, а мощният тропот стреснал съседите. Обадили се неотложно на екип от Бърза помощ, само че когато медиците пристигнали, било прекомерно късно.

Хората описаха, че преди години мъжът е имал прочувствени проблеми. Пътувал е по корабите. Когато завършил с това си занятие много време останал без работа, което го довело до срив. След това работил към година като преподавател, а по-късно отпътувал за Англия. 
Съседите са шокирани от случилото се. Споделят, че мъжът като цяло бил спокоен и добър, само че на моменти, когато страстите в него надделявали, реагирал нападателно. 
След като жена му си отпътувала майка му пристигнала да се грижи за него. Видимо обаче изглеждал не изключително добре здравословно и мощно обезпокоен. 
Мъжът има и наследник, който също не живеел при него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР